Наrrojeni Gjyste Vulajn! Е bija “ndez” rrjetin me foto provo kuese gjysmë e zhve shur (FOTO)

Vajza e këngëtares së njohur Gjyste Vulaj, Rosana, ka ‘provokuar’ sërish me foto gjysmë e zhveshur.

Rosana Vulaj shpesh bëhet kryefjalë e mediave rozë për shkak të provokimeve, si në fotot e realizuara tani për fundvit.

Gjyste Vulaj është konsideruar si këngëtarja më ekstravagante e tregut muzikor shqiptar. Në çdo paraqitje ajo vë në pah hiret e saj.

Vajza e saj, Rosana, po ashtu si e ëma, i pëlqen të ekspzojë fomat e saj trupore dhe të tërheqë vëmendjen me paraqitjen e saj.