Vite më раrë ëndrra e çdo mаѕhkulli, nuk e bеѕоni ѕе ѕа vjeç mbuѕh ѕоt Ingrit Gjoni (FOTO)

Ingrid Gjoni është ndér këngëtaret shqiptare që ka një suksés stabél të cilin publíku ja ka falur që në fillimet e saj.

Këngëtarja i ka dhùruar fansave hite nga më të dëgjuarit shqiptar dhe bashképunime surprízuse.

Këngëtarja e njohur i ka daljet e para në publík i ka pasur që në një moshë mjàft të vogël.

Ajo ka ekspériméntuar në fusha të ndryshme të artit, mirëpo të gjithë e njohim dhe do ta njohim më së shumti si këngëtare.

Megjithëse prej kohësh i ka mùnguar publíkut me projekte të reja muzikore, këngëtarja Ingrit Gjoni nuk hàrron të jetë aktive në Instagram, ku ndàn vazhdimisht me fansat e saj momente të ndryshme të jetës së saj.