Ајо vendoѕi një tор me letër alumini në lavatrice. Ѕhumë раk njerëz e dinë këtë hile fantastike. (Shikoni videon)

Larja e rrobave me siguri nuk është puna juaj e preferuar në shtëpi. Në shumë raste mund të jetë kaq e lodhshme. Gjatë këtij procesi duhet të siguroheni që temperatura është e përshtatshme dhe sigurisht duhet të jeni të kujdesshëm që të mos t’i thani rrobat tuaja plotësisht.

Megjithatë falë kësaj këshille shumë të dobishme, rrobat tuaja do të duken si të reja!