Раmje mahnitëѕе vijnë nga ky ѕhtet, kryeqyteti i ѕај mbulohet nga dëbora e bardhë (Foto)

Kryeqyteti i Turqisë, Ankaraja është zgjuar ndryshe ditën e sotme.

Mbulesa e borës tashmë ka mbuluar të gjithë qytetin. Ekipet kompetente punojnë në pastrimin e borës për të mundësuar qarkullimin pa pengesë të mjeteve dhe këmbësorëve.

Sipas Anadolu Agency, organet kompetente u bënë thirrje vozitësve që të jenë të kujdesshëm në lidhje me akullin e mundshëm që mund të formohet në rrugë.

Bora është vërejtur edhe në disa qytete turke, sidomos në Muş, qytet në lindje të vendit, në të cilin ka rënë sasi e madhe.