Νjë takim si aѕηjëherë më parë/ Meѕ fiѕhekzjarrëνe dhe ѕhampaηjëѕ, ѕurpriza e Elνiѕit i emocioηoi të gjithë

Në një ambient romantik, mes fishekzjarrëve dhe shampanjës, Elvisi dhe Tea kulmuan takimin mes tyre.
Djali tha se është hera e parë që ai bën një surprizë të këtyre përmasave për një femër, ndërsa Tea u shpreh se ka mbetur pa fjalë nga e gjitha kjo.

Nuk përfundoi këtu, për të vijuar shijen e “ëmbël” të këtij takimi që me plot gojë mund të quhet romantik, djali ftoi vajzën në një kërcim, nën ritmet e muzikës latine. A po lind një dashuri e re në “Për’Puthen”?

“Nuk është formë për të bërë përshtypje Teas, por e bëra në shenjë vlerësimi, Tea deri diku e kam shprehur është një nga vajzat më të mira që njoh. Duke marrë parasysh këto doja të bëja një vlerësim dhe ishte ky gjest”, tha Elvisi