Ndryshimi i ja shtëzakonshëm! Klinika i vendos dhëmbë të rinj falas Edisonit nga Durrësi

Ndryshimi i j ashtëzakonshëm! Klinika i vendos dhëmbë të rinj falas Edisonit nga Durrësi

Të gjithë e njohin Edisonin nga Durrësi, personazh karizmatik i cili jo pak herë ka tërhequr vëmendjen e qytetarëve me ba tutat e tij. Por përtej humorit dhe karakterit miqësor me të gjithë, një p roblem që ai ka patur gjatë gjithë kohës, ka qenë pikërisht mungesa e dhëmbëve.

Por këtij pr oblemi i ka ardhur fundi falë punës së shkëlqyer që një k linikë dentare ka bërë duke i vendosur dhëmbë të rinj. Në video Edisoni shfaqet mjaft i gëzuar dhe falenderon klinikën për punën e saj.