Luana ngre fustanin lart dhe tregon…/Foto

Ndërsa, në fotografinë e fundit, mode ratorja tregoi se i është rikth yer dukejs së vjetër dhe dukej shumë e bukur.

“Bjondja juaj e preferuar është kthyer”, ka shkruar ajo sipër imazheve që i p ostoi në Ins tagram.
Në ato foto, Luana shihet e veshur me një bluzë të ngushtë, e cila ia theksonte belin e sheshtë asaj.

Po ashtu, mode ratorja kishte veshur një fustan të gjatë, të cilin po e ngrihte sipër për ta treguar këmbën, teksa merrte po za para ap aratit./kosovarja