Fustan me dekolte, ja si dukej Xhensila ditën e fejesës me Besin

Foto

Xhensila Myrtezaj eshte nje nga kengetaret me te dashura per pub likun shqiptar. Ajo ka arritur te marr pel qimin e shume ndj eksave me zer in e saj fan tastik.

Kengetarja e njohur eshte e martuar me akt orin e humorit Besart Kallaku me te cilin ka edhe nje femije.
Ne llo garine e saj ne ‘Ins tagram’ ajo ka pu blikuar disa foto nga fejesa e saj me Besin.

Xhensila shfaqet me nje fustan bojeqielli dhe me vetulla te holla ndersa Besi me kostum. Ceremonia e fejeses se tyre ka qene mjaft pri vate.
Paraqitja e tyre duket shume ndryshe nga si ata jane sot. Te dy duken me te rinj, por sim patike dhe te lumtur ne pranine e njeri-tjetrit.

Xhensila dhe Besi vazhdon te jene te dashuruar dhe kete e kane pohuar te dy ne daljet e tyre pub like. Secili prej tyre tani vazhdon jeten dhe karri eren art istike te mbushur me shume proj ekte te reja.