Si ishte dhe si u bë/ 29-vjeçari ka bërë 32 ореrасione do vini duar në kokë kur të lexoni sa раra ka harxhuar: Do vazhdoj akoma se dua të dukem si kukuth

Luis Padron, një 29-vjeçar nga Argjentina po i habit të gjithë me pamjen e tij. Ai ka bërë shumë o peracione për të ndry shuar veshët dhe sytë e tij. Të gjithën këtë ai e ka bërë sepse do të duket si një personazh i filmave fantastiko shkencor.

Luis dëshiron të duket si një kukudh. Deri më tani ai ka bërë 32 ope racione për t’u bërë një kukudh dhe po planifikon të bëjë edhe të tjera operacione. Deri më tani ai ka harxhuar 75,000 mije dollarë.

Mjekët thonë

Ai bërë një rinoplastikë, ngritje të trefishtë të fytyrës dhe qafës, një ngritje të syrit t dhe korrigjim të qafës, si dhe një ndryshim të ngjyrës së syve, modifikim të veshit.”

Më pas ka zbardhur fytyrën e tij me lazer. Që kur ka qenë fëmijë ai donte të ishte një kukuth. Edhe pse ka pasur shumë dhi mbje gjatë operaci oneve ai thotë se nuk do të ndalet sepse kjo është ëndërra e tij.


Burimi: Daily Star/ Përktheu dhe përshtati: Gazeta Korrekte