E pabesueshme/ Ndodh mrekullia e madhe, pacienti me kor onaviirus shërohet pas 222 ditësh

Një pacient i quajtur Ali Sakallioglu nga Anglia ka fituar betejën me koro naviirusin pas 7 muajsh.

Sipas “The Sun” mjekët mendonin se ai nuk do ia dilte dot mbanë, por pas 222 ditësh i shtruar në spital, ai arriti të mundte këtë vi rus dhe të kthehet në shtëpi shëndoshë e mirë.

Gjatë këtij 7 mujorshi Aliu 56 vjeç ka pësuar goditje në tru, në zemër, probleme me veshkat, mëlçinë, dëmtime në mush këri dhe shumë inf eksione të tjera.

Tashmë ai është kthyer në një motivim për të gjithë.