Dalin datat më të rëndësishme per 12 muajt e 2021! Ç’duhet të dimë për vitin e ri?

Ç’duhet të dimë për vitin e ri?

Astrologu Jorgo Pulla këtë të mërkurë ishte i pranishëm në programin “ABC e Pasdites” me moderatorin Ermal Peçi, ku foli për vitin 2021 se si do të jetë ai dhe zhvillimet që priten.

Çdo të ndodhi me ne 2021? Ishte pyetja e bërë nga Ermali gjatë programit live.

“Për ata që kuptojnë dhe dinë çfarë duan 2021 do të ketë ndikim pozitiv në çështjet e punës. Për ata që nuk kuptojnë 2020 do jetë lule përballë 2021”.

Në këtë bisedë Pulla u ndal edhe tek shenja më me fat apo më e bekuar për vitin 2021. Sipas tij, shenja më fatlume për 2021 do te jetë ujori. Ai e vlerësoi me 5 yje, suksesin që ujorët do kenë.

Jorgo u dal edhe në datat më më fat për vitin 2021 për të gjitha shenjat.

Datat më me fat: Janar: 2, 3, 7, 9, 11, 16, 17, 24 Shkurt: 22 Mars: 7, 13, 17, 18, 24 Prill: 1, 2,6 , 7, 16, 17, 22 Maj : 2, 5, 6, 11, 16 Qershor: 29 Korrik : 4, 10 , 14, 18, 19, 28 Gusht: 2, 3, 11, 12, 13, 17, 27, 30 Shtator : 1, 2, 15, 16, 26 Tetor: 26, 31 Nentor: 8, 12, 13 Dhjetor: 19,24