E RRALLË! Ѕhqiрtari 33 vjeç merr рër ηuѕe 85-vjeçareη greke

Dashuria nuk njeh moshë, është fiks pr overbi i cili i shkon për shtat të moshuarës greke dhe të riut shqiptar.

Nusja 85 vjeçe, dhëndri 33, por asgjë nuk i ndaloi që dashurinë e tyre ta legalizonin publ ikisht.

Kjo ka ndodhur në ishullin e Qefalonisë në Greqi.

Lajmi bëhet i ditur nga mediat greke, të cilat theksojnë se nusja nuk ishte pre e lehtë për dhëndrin.

85-vjeçarja ka rrëfyer se ajo nuk ra aq lehtë në krahët e të dashurit të saj.

33-vjeçari është munduar rreth 6 muaj duke i ardhur rrotull të zgjedh urës së tij të zemrës derisa 85-vjeçarja i tha ‘Po’.

Tani ata po shijojnë muajin e mjaltit.

Nuk e dimë ende nëse kjo është dashuri e vërtetë apo thjeshtë djaloshi ka ndërmend të marrë letrat greke ashtu siç bëjnë shumë të tjerë