Endej prej vitesh rrugëve dhe i pastrehë, 45-vjeçari pëson transformimin e pabesueshëm !!!

Një person i pastrehë nga Brazili është ribashkuar me familjen e tij, pasi pronari i një berberhaneje u kujdes për flokët dhe mjekrën e tij. Joao Coelho Guimaraes, 45 vjeç, prej tre vitesh endej rrugëve të Brazilit, ndërsa familja e tij mendonte se ai kishte ndërruar jetë prej një dekade. Së fundmi, disa persona vendosën ta transformimin totalisht 45-vjeçarin, duke i ofruar veshje të reja dhe një pamje të ndryshme, siç edhe ai vetë nuk do ta kishte imagjinuar ndonjëherë. Fotot janë bërë virale dhe shumë njerëz janë shprehur ne të vërtetë të habitur nga ndyshimi drastik i tij.