Burrat më tërheqës në botë jetojnë në këto 10 qytete: Ja cili është i pari!!!

Ja cili është i pari!!!

Ekipi i portalit “Traveller’s Digest” përpiloi një listë me 10 qytete të banuara nga burrat më tërheqës.

1. Stokholm (Suedi)

Ekzistojnë stereotipe për burrat e largët emocionalisht, por estetikisht, atributet dhe lartësia e tyre nuk mund të injorohen.

2. New York (SHBA)

Konsiderohet si një nga qytetet më emocionuese në botë ku multikulturalizmi ofron një listë të gjatë të burrave tërheqës.

3. Amsterdam (Hollandë)

Ata janë më të gjatë se zotërinjtë mesatarë evropianë, të veshur në mënyrë të sofistikuar dhe të vërtetë.

4. Lisbonë (Portugali)

Patriotë të larmishëm, të shkolluar dhe të mëdhenj. Ata zakonisht janë të gjatë, sportivë dhe karizmatikë.

5. Buenos Aires (Argjentinë)

Argjentinasit janë në listën e grave më të bukura, por as burrat nuk mbeten pas. Tifozë sееksi, sееnsualë, sportivë.

6. Sidnei (Australi)

Burrat e Sidneit konsiderohen si burra simpatikë, mendjemprehtë, inteligjentë, të zgjuar dhe të fortë.

7. Madrid (Spanjë)

Njihen gjithashtu si të dashuruar Latino, sepse ata janë të zgjuar, sееksi dhe romantikë.

8. Berlin (Gjermani)

Një nga qytetet e larmishme kulturore në Evropë. Burrat aspirojnë të jenë intelektualë që kënaqen duke argëtuar gratë me biseda të këndshme.

9. Milano (Itali)

Një nga qytetet më në modë në botë, ku moda ndiqet më shumë. Themeluesit e Milanos njihen për fytyrën e tyre të artë dhe dëshirën për flirtim.

10. Tel Aviv (Izrael)

Në afërsi të Detit Mesdhe, burrat nga Tel Aviv josh me hijeshi dhe bukuri.