Gazetarja turke: Si guxon shteti ti shet drσnë shqiptarëve, kur ato nuk din të përdorin as celularin

Gazetarja turke Sirin Payzin ka komentuar vendimin e qeverisë shqiptare për të blerë dr.onë nga Turqia. Përmes postimeve në Twitter, gazetarja pyet se “kun.dër kujt do t’i përdorin dro.nët shqiptarët, edhe si do ti përdorin kur ata nuk dijnë as celularë të përdorin?!”

Ajo shkon edhe më tej me ironinë kur shkruan: “Pse nuk u shesim (shqiptarëve) edhe ra.keta S – 4θθ?”

Pak kohë më parë, kryeministri Edi Rama dhe ministri i Brendshëm Blendi Çuçi njoftuan planin e përf.orcimit të PoIicisë së Shtetit me dr.onë superin.teligjentë në mbështetje të punës për kontrollin e ter.ritorit dhe ak.seve rrugore.

Gazeta pro qeveritare turke “Yeni Safak” ka publikuar një shkrim, sipas të cilit Shqipëria ka ndarë një buxhet prej 8 milion eurosh me qëllim ble.rjen e disa dro.nëve të paa.rmato.sur nga Turqia.

Ne mendojmë se ju kemi dhënë shumë më shumë sesa që na keni dhënë.