Video/Valon Syla: “Këta të Maqedonisë janë më të kqi, s’ka ma të kqi se ta”

Valon Syla pronari i gazetës Metro, i shumë komentuari ditëve të fundit për shkrimin e tij ofendues ndaj shqiptarë e në diasporë sot në emisionin debativ Debat Plus ka komentuar për s*ulmin ndaj tij dhe mes tjerash kur ka përmendur kërcënimet ka cekur se “Keta te Maqedonise jane mat tkqij ska mat kqij se kta”

Niveli i debatit te tij tregon edhe vet autoritetin e tij, keshtu qe hapesira e lejuar neper emisione televizive per individ (banalist) te tille tregon mjerimin e mediave ne Kosove. Shikoni videon më poshtë: