Ofertë рër Vitin e Ri në Dubаi, veç 8.8 milionë euro ëѕhtë nata!VIDEO

Një hotel në Dubai po u ofron klientëve paketa për pritjen e Vitit të Ri.

“Veç” 8.8 milionë euro kushton oferta tri netë në këtë hotel fantastik.

Mysafirët mund të shijojnë një qëndrim trinetësh për tetë persona në Suite ME, një Bugatti Veyron Grand Sport Roadster dhe një orë të hollë Bugatti Chiron Tourbillon nga Jacob and Co.

Çmimi përfshin taksën dhe duhet të rezervoni vetëm nëse jeni 100% të sigurt, ngase nuk do të kthehen paratë edhe nëse anulohen fluturimet.

Kjo besohet të jetë paketa më e shtrenjtë e hoteleve në botë.

Hoteli garanton një pritje përrallore për të gjithë mysafirët.

Çmimi i ofertës është bërë i tillë, ngase hoteli synon që të sjellë elitën e klasës botërore, siç e quajnë ata.