Ju mbуti kurreѕhtja? Kу është emri i djalit të Shkurte Gashit

Për shumë muaj, këngëtarja u distancua nga vëmendja e publikut që të kalonte muajt e shtatzënisë së saj plotësisht në privatësi.

Por tani këngëtarja ka marrë një epitetin më të bukur në jetë, ajo është bërë nënë. Në jetë solli një djalë.

Ndonëse ajo ende nuk ka reaguar publikisht për ardhjen në jetë të djalit, gjatë ditës u organizua një festë mikpritëse në shtëpi për këngëtaren dhe djalin e saj.

Ishte një nga detajet e bukura të dekorit që na zbuloi edhe emrin e vogëlushit që është Mal.