Çifti martohet në spital, 30 sekonda para se të bëheshin prindër

Një çift ka festuar dy gjërat më të bukura që i ndodhën në jetën brenda 30 sekondash.
Michael Gallardo dhe Marie Margaritondo u martuan dhe u bënë me fëmijë.
Çifti kishte planifikuar martesën, por djali i tyre ndryshoi çdo plan.

Gallardo nuk ishte në shtëpi kur Margaritondo e mori në telefon duke i thënë se i kishin shpërthyer ujërat.
Ai menjëherë shkoi në shtëpi, mori gruan dhe e dërgoi në spital.
Por mjekët i thanë se meqenëse se nuk ishin burrë e grua, Gallardo nuk mund të hynte në sallë gjatë lindjes së foshnjës.