ÇlFTl e bën në taksi, shikoni reagimin e taksistit…(VIDEO)

Kjo situate aspak e këndshme ka ndodhur për një taksist në Moskë,Rusi.

Ai iu përgjigj një telefonate të një çi fti dhe shkoi menjëherë për ti marrë.

Por pak minuta pasi nis udhëtimin ai sheh një skenë të pakëndëshme në sendiljen e pasmë.

Kjo situate aspak e këndshme ka ndodhur për një taksist në Moskë,Rusi