Historia e vajzës me sindromën Daun që u bë një modele mahnitëse

Rreth 1 në çdo 700 foshnje në Shtetet e Bashkuara lindin me sindromën Daun. Sindroma Daun është një gjendje ku një person lind me një kromozom shtesë.

Ky kromozom shtesë mund të shkaktojë komplikime në zhvillimin e trupit dhe trurit të foshnjave gjatë shtatzënisë

Edhe pse njerëzit me sindromën Daun mund të luftojnë më shumë sesa ata pa të, gjendja e tyre nuk i ndalon ata të jenë të fortë dhe të suksesshëm.

Një histori frymëzuese e suksesit është ajo e Kennedy Garcia, e cila nuk i ndaloi kurrë përpjekjet për të bërë jetën e saj dhe sot është një modele.