Рunon ѕi еѕkortë, 29-vjeçari rrëfen ‘ѕеkretin’: Ја çfarë duan gratë që të јеnë të kënaqura

Një 29-vjeçar, i cili punon si eskortë, ka treguar se çfarë duan gratë që të jenë të lumtura.

Alex, i cili fiton para çdo ditë duke dalë me gra të ndryshme me pagesë, flet nga eksperienca për këshillat e tij.

29-vjeçari nga Sydney, Australi thotë se ai mund të fitojë deri në £270 ora duke punuar si eskortë.

Duke folur për Daily Mail Australia, ai shpjegon:

“Ato duan fantazinë më të mirë që një burrë mund t’ju ofrojë. Princi dhe kalorësi. Personin që i dashuron pafund si brenda ashtu dhe jashtë dhomës së gjumit. Ato duan gjithashtu të impresionojnë të tjerët dhe të kenë një shoqërues krah tyre që t’i bëjë ato të ndihen si femra të vërteta. Duhet t’u japësh vëmendjen që meritojnë pa u shpërqendruar nga asgjë tjetër.”

Duke shpjeguar punën e tij Alex vazhdon:

Unë dal me gra nga faza të ndryshme të jetës. Nga nënat beqare tek sipërmarrëset, mosha është zakonisht 35-45, por zakonisht dal edhe me vajza të reja deri në 18-vjeç për përvojën e tyre të parë se.k.suale.”