Dalin pamjet! Ja kush eshte bukuroshja nga Durrësi që v.r.au e c.op.ëtoi trupat e prindërve të ish-të dashurit !!!

Publikohet fotografia e shqiptares Elona Kalesha, 36-vjeçarja e lindur në Durrës, e arr.estuar sot nga policia italiane me a.k.uzën e v.r.a.sjes së çiftit Pasho nga Vlora.

Prokurorja Ornella Galeotti, kishte lëshuar një urdhër arr.e.st për Elonën, e cila deri para disa vitesh jetonte së bashku me djalin e çiftit Pasho, Taulantin.

Gruaja ak.u.z.ohet për v.r.a.sje, fsh.ehje dhe copëtim të ku.f.o.mave të Shpetim dhe Teuta Pasho, 54 dhe 52 vjeç, të cilët ishin të zh.d.u.kur që prej vitit 2015 kur shkuan në Firence për të pritur që një nga tre fëmijët e tyre, Taulanti, të dilte nga b.u.r.gu Solliciano ku ai po vu.a.n.te dë.n.i.min për tregtinë e d.r.o.gës.