Kënga e re e Dhuratës, dashuri që në dëgjim të parë !!!/VIDEO

Është publikuar më në fund, kënga e re e Dhurata Dorës.

“Harrom” quhet projekti muzikor që pason “Fajet” me Azet.

Dëgjojeni të plotë më poshtë dhe do të dashuroheni që në dëgjim të parë./Prive.al

Kënga e re e Dhuratës, dashuri që në dëgjim të parë (VIDEO)

Kënga e re e Dhuratës, dashuri që në dëgjim të parë (VIDEO)