Кјо është 36-vjeçarja që akυz0het për νrааѕjen Н0rr0r të çiftit shqiptar !!!

-Кјо është 36-vjeçarja që akυz0het për νrааѕjen Н0rr0r të çiftit shqiptar !!!

Mediat italiane kanë bërë publike të reja dhe tregojnë mënyrën se si autoritetet kanë rënë në gjurmët e Kaleshës. Janë disa dëshmitarë që thonë se e kanë parë as0kohe 36-vjeçaren të dilte nga një shtëpi e marrë me qira me disa valixhe me disa shenja gja ku. Kujtojmë që trupat e pajetë të çiftit Pasho u gjetën në disa valixhe të c0pëtuara.

E reja nga Durrësi u arrеeеstua sot dhe ndaj saj rënd”n akυza e vrаааsjes, fshehjes dhe c0pëtimit të kuf0mave. Kalesha është marrë në pyetje nga autoritetet. Sipas “La Republica” deri më ajo tani ka zgjedhur të heshtë.

Shpëtim dhe Teuta Pasho
Çifti Pasho u zhduk më 2 Nëntor të vitit 2015. Atë kohë, Kalesha jetonte me Taulant Pashon në një apartament në rrugën Pantano që nuk ishte larg bυrgut Solliçiano, ku ish i fejuari vuante një dënίm me bυrg.

Sipas tyre, personi i fundit që ka kontaktuar prindërit ka qenë Elona Kalesha. Ato kanë thënë se janë takuar në banesën që çifti Pasho kishte marrë me qira për të jetuar në Firence.

Taulant Pasho
Ky qëndrim i tyre në Itali ishte për të takuar djalin, Taulantin, i cili do të dilte nga bυrgu. Njëra nga vajzat ka deklaruar se Teuta Pasho i kishte thënë që do të përgatiste një ëmbëlsirë për lirinë e të birit.

Së fundmi, në media flitet për një debat që mund të ketë pasur në fund të Tetorit Elona me Shpëtim dhe Teuta Pashon. Shtëpia e 36-vjeçares është kontrolluar disa herë në të shkuarën, por atje nuk janë gjetur elementë që mund ta fajësojnë.

Dorina Pasho
Një vit më vonë në 2016-ën, e reja ndahet nga Taulant Pasho. Në vitin 2018, ajo largohet nga shtëpia pas një urdhri të gjykatës. Sipas mediave, marrëdhënia mes të fejuarës dhe bashkëshortëve ka qenë shumë e afërt. Mes tyre ka pasur takime dhe telefonata në vazhdimësi.