E gjithë familja u iηfektua me Соvid-19, këηgëtarja shqiрtare: Jemi ηë dorë të… (FOTO)

Këngëtarja e njohur, Orgesa Zaimi, ka zbuluar ditën e sotme se gjithë familja e saj është infektuar me Co vid-19, por fatmirësisht e kanë kaluar këtë situatë.
Përmes një postimi në rrjetet sociale, ajo ka uruar publikisht bashkëshortin e saj për ditëlindjen dhe ka zbuluar se ata e kanë kaluar kor onaviirusin.

Orgesa ka treguar se nuk kanë pasur asnjë problem nga infektimi dhe se për këtë gjë ndihen vërtetë të bekuar.
“Faleminderit për simpatinë e dashurinë tuja. Po, ne e kaluam Co vid-19. Urojmë shërim për të gjithë dhe ndihemi të bekuar nga Zoti që për familjen tonë nuk pati pasoja. Jemi në dorë të Zotit”, shkruan Orgesa.

Para disa muajsh ajo u shpreh e ftuar në një emision se sipas shenjave mund ta kishin kaluar koronavriusin si familje, para se Covid-19 të vinte në Shqipëri.
“Ne në periudhën e Shkurtit kemi qenë shumë të sëmurë. Kemi kaluar sëmundje familjarisht dhe rrjedhimisht ia kaluam dhe gjyshërve. Kam një bindje që ne mund ta kemi kaluar në Shkurt Ko ronaviirusin, të gjithë si familje.

Kemi pasur simptomat, temperaturën dhe simptomat e gripit. Përfunduam të gjithë me ant ibiotikë. Kam një përshtypje që ne duhet ta kemi kaluar në Shkurt se s’bën. Tani jemi të gjithë mirë, të shëndetshëm. Nuk kemi asnjë simptomë gripi, dhe na ka ndihmuar shumë kjo periudha në shtëpi”, u shpreh këngëtarja