Dаlin раmjet: Momenti kur gazetari Valon Ѕуla rrааhet në mеѕ të rrugës

Gazetari kosovar, Valon Syla, është rr ah ur para pak minutash në afërsi të lagjes “Pejton” në Prishtinë në rrugën “Robert Doll”.

Ky su lm fizik ndaj gazetarit Syla vjen pas shkrimeve të tij lidhur me fluksin e madh të mërgatës që kanë ardhur në Kosovë gjatë këtyre ditëve.

Su lmin fizik ndaj tij e ka konfirmuar vetë Syla, ndërkohë kanë dalë edhe pamjet kur ai është su lmuar.

Rasti për Reporterin është konfirmuar edhe nga Policia e Kosovës. Zëdhënësja e Po lic isë, Flora Ahmeti ka thënë se në vendngjarje kanë dalë njës itet pol icore dhe po merren me rastin.

Rreth orës 12:00 kemi pranuar informatën se një person është su lmuar fizikisht në lagjen Pejton në Prishtinë. Menjëherë në vendngjarje kanë dalë njësitet e nevojshme po lico re dhe po merren me rastin”, tha Ahmeti. /Reporteri.net