“Ti do një burrë që ta komandosh”, Mevlani ia рlаѕ në mеѕ të emisionit Anës, shihni reagimin e konkurrentes së ‘Përputhen’ (Replikat)

Ditën e dijshme në emisionin ‘Përputhen’ u diskutua takimi i Anës me Arbrin.

Mevlani, komentoi një moment gjatë takimit ku Ana i thoshte Arbrit “dua gështenja, ik merri”, duke thënë se ajo kërkon ta komandojë një djalë.

Debati në studio

Mevlani: Pretendon të gjesh një burrë që ta përdorësh si do ti

Ana: Pse si mendon ti të jetë e kundërta?

Arbri: Ana është lozonjare, duhet t’ia kuptosh sensin e humorit

Ana: Më pëlqen të bëj humor, nuk jam serioze aty dhe i them bëjë këtë bëje atë. Ajo vjen spontanisht jo si urdhër.