Shqipja plas “ВomВën” e radhës, i nxjerr regjistrimet autores së “Përputhen” (FOTO&VIDEO)

Shqipe Hysenaj e ka mbajtur fjalën dhe sot ka publikuar një regjistrim të autores së “Përputhen”, Olsa Muhametit, në rrjete sociale. Në audion e publikuar dëgjohet Olsa duke folur me Erjon Gecën (një tjetër ish-konkurrent).

“Ti e di shumë mirë që aty brenda është show”, shprehet autorja e “Përputhen”. “Bravo Olsa ke folur të vërtetën, tani fute Anën të thotë historinë e saj të dhimbshme”, ka shkruar Shqipja krahas postimit.