Nuk përmbahet Arbri, e kapi dhe e shtriu Anën

Takimi i Anës dhe Arbrit në Përputhen ishte plot me të pap ritura. Ndërsa të dy ata mendonin se kame rat ishin fik ur, edhe nën efektin e v ers, u’ çliruan’ disi drejt njeri tjetrit.

Mes tyre pati përqafime dhe ng acmime dhe bat uta. Dialogu

Arbri: Hi qi këto

Ana: Lëri ore

Arbri: Po shikoje këtë amb ient, a shkojnë këto taka?

Ana: Po shk ojnëx

Arbri: Jo nuk shkojnë fare

Ana: Ore më ler se më shq eve, ça pate ti? Dua të marr veten, ju lutem më lini.