Foto+Video/ Harron Anën, Arjoni i “Përputhen” në Vаѕkë me Моdelen e njohur !!!

Shiko Pamjet e plota:

Pas zhgënjimit nga Ana dhe pas vëmendjes së madhe që mori pas fotos së publikuar në shtrat, Arjon Luli i Për’puthen duket se ka gjetur mbështetje diku.

Ai është parë shumë në shoqërinë e modeles së njohur Serena Sula, por fotot e fundit kanë treguar që ata kanë diçka më shumë.

Arjoni dhe Serena shihen të dy në vaskë, shumë afër dhe më të lumtur se kurrë më njeri-tjetrin.

Fotot tregojnë që ata ndihen mirë me njëri-tjetrin aq sa edhe i kanë postuar në Instagram.