23-vjeçarja: Unë dhe burri e bëjmë vetëm një herë në vit, pjesën tjetër Ρërqafohemi !!!

Një nënë e re ka zbuluar se ajo kryen ma r rëdhënie me të fejuarin e saj vetëm një herë në vit, më 25 dhjetor, duke e përshkruar këtë si një “dhuratë për festën e Krishtlindjeve”!

Jen Stephens, 23-vjeç, nga Manchester shprehet për revistën “Fabulous” se është tepër e lumtur që burri i saj, Rob Walker e pranon këtë gjë dhe shton se: “E di që duket një çmenduri, por kjo funksionon shumë mirë për ne”.

“Fakti që kemi lënë Krishtlindjet mënjanë për s*ks, në të vërtetë na bën më të fortë si çift, ne e duam njëri-tjetrin akoma më shumë tani”, thotë ajo, duke shtuar: “Jemi të lumtur që thjesht përqafohemi dhe puthemi për pjesën tjetër të vitit”!!!