Е kiѕhte mbајtur të fѕhehur, fejohet Renato Меkolli dhe zbulon рër herë të раrë раrtneren bukurоѕhe

Në tetor të vitit që lamë pas, shefi i njohur i kuzhinës Renato Mekolli pranoi se është në një lidhje dashurie. Që nga ajo ditë, ai nuk ka zbuluar asgjë rreth partneres, por gjërat mes tyre janë mëse serioze.

Mëngjesin e sotëm, Renato ka ndarë një lajm të bukur me ndjekësit. Ai i ka prop ozuar për martesë të dashurës në Los Angeles, Kaliforni.

Shefi i kuzhinës ka publikuar një foto ku shihet i ulur në gjunjë para njeriut të zemrës, me unazën në dorë. Për herë të parë ai ka zb uluar dhe portretin e saj, ndonëse vetëm në profil.