Parashikimi për vitin 2021, Meri Shehu zbulon kush është shenja më me fat(POROSITË)

Astrologia Meri Shehu ishte e ftuar në emisionin “Wake Up”, ku foli për shenjat e horoskopit, duke na treguar se kush do të jetë shenja më me fat për vitin 2021 dhe shenja më me pak fat, gjithashtu edhe bashkëveprimin e Saturnit me Jupiterin.

Ajo tha se Saturni ka një unazë që sjell mbretërimin, që është i afruar me Jupiterin, ku jemi futur në etapën e Ujori, e cila simbolizon njeriun, duke marrë një superfuqi e simbolizuar çdo gjë, ku në këtë gjë do të fitojë vetëm përvoja.

“Saturni ka një unazë që sjell mbretërimin i cili është i afruar me Jupiterin, jemi futur në etapën e Ujori simbolizon njeriun, ku merr një superf uqi dhe sim bolizon çdo gjë, ku në këtë gjë do fitojë vetëm përvoja. Ujori është edhe një shenjë raci ste, ku do jetë revol ucioni që do ketë lu ftë njeri-njeri, sepse ujori nuk e pranon domi nancën.

Shenja më favorizuese për këto Krishtlindje janë Ujori dhe shenjat e zj arrit, por e përjashtojmë shenjën e Luanit. Njerëzit që janë shenja Peshore do martohen dhe do merren me talente. Jeta e Ujorëve do ndryshojë, optimizmi do jetë më i madh, drejtësia dhe shkenca duhet të bëhen për të gjithë kjo është motoja për të gjithë, ujori ka solidaritet dhe marrëd hënie shoqërore, ku nuk flet për jetën e saj personale dhe Saturni është në Ujor, i cili kontrollon këtë ndarje të të mirave për të gjithë njerëzimin.

Dashët do kenë financa të mira në rrugët ligjore, Demët duhet t’i përshtaten ndryshimeve 2021, Binjakët më e qetë nga ana ekonomike më të realizuar, Gaforret duhet të bëjnë mirë llogaritë e financave, Luanët kanë vit të vështirë, Virgjëreshat do kenë vit me stres, Peshoret do kenë një vit të mbarë, Akrepët do merren me anët e trashëgimisë, Shigjetarët do jenë mirë, Ujorët do jenë shumë mirë ku do hapet një periudhë 12-30 vjeçare, Peshqit duhet të merren shumë me veten së brendshmi”, tha Meri.