Тhа ѕе u zhgënјуе nga dаѕhuria e Аnëѕ/ Arjoni në vаѕkë me modelen e nјohur, i “ѕhiјоn” të раѕmet

Pas zhgë njimit nga Ana dhe pas vëme ndjes së madhe që mori pas fotos së publikuar në shtrat, Arjon Luli i Për’puthen duket se ka gjetur mbë shtetje diku. Ai është parë shumë në shoqërinë e modeles së njohur Serena Sula, por fotot e fundit kanë treguar që ata kanë diçka më shumë.

Arjoni dhe Serena shihen të dy në va skë, shumë afër dhe më të lumtur se kurrë më njeri-tjetrin. Pozat erotike tregojnë që ata ndihen mirë me njëri-tjetrin aq sa edhe i kanë postuar në Instagram.