E рарritur: Tuna shihet në karrосë, çka po ndodhë me të?

Këngëtarja Tuna Sejdi është zhvendosur në Amerikë pak ditë më parë.

Atje po qëndron me Linda Halimin dhe familjen e saj.

Nga një vend në tjetrin, Tuna, Linda dhe Big D kanë kaluar goxha kohë aeroporteve.

E për të shmangur pritjen, gjetja ka qenë goxha e qëlluar.

Përmes rrjeteve sociale, Linda ka zbuluar se janë shtirur se “Tuna është sëmurë” për të shmangur pritjen.

Big D shihet teksa shtyn këngëtaren në karrocë.