Nхоrri foton me Аnën duke fјеtur dhe tha se ka bërë ѕеkѕ me të, flet Arjoni: Нumba Tean për atë

“Unë e bëra atë veprim që të mos ketë vi kt ima të tjera si unë, të mos bien pre e një vajze të zgjuar, sepse është e zgjuar, është e bukur, femër tërheqëse. Shumica e meshkujve bien shumë kollaj p re e këtyre femrave.

Jam bërë pishman që kam bërë zgjedhje shumë të shpejta duke shkuar tek Ana prej tërheqjes fizike. Kam hu mbur një femër shumë me vlera si Tea. Humba të mirën Tean, për të keqen”, tha Arjoni.