“U tmеrruan vjehrri me vjehrrën”, Ermali tregon ngјаrjen që i ndodhi me babanë në ѕhtëрinë e Amit

Ermal Mamaqi ka rrëfyer një moment të sik letshëm gjatë fejesës së tij me Amarda Toskën. Ai i ka treguar gazetarit Ervin Kurtit eks periencën e sikl etshme me babain e tij kur kanë shkuar tek shtëpia e Amit për t’i kërkuar dorën.

“Kur shkuam tek shtëpia e Amit, para se të futeshim i them babit përpiqu mos të bësh shumë hu mor se ishte takimi i dytë dhe mos të lëmë nam. Dhe sa erdhi momenti ku po rrinim dhe po bënim muhabet, kur Ami kishte marrë shamampanjën edhe sa po hapte shampanjën vetëm kur i thotë babi im: ‘Mos e hap atë shampanjë’.

Mos thashë unë mu prish fejesa dhe u tme rruan vjehrri me vjehrrën. Dhe tha pastaj: ‘Po unë nuk po shoh gotat’”, tregoi aktori duke qeshur.

Kujtojmë që Ami dhe Ermali tashmë janë prindër të dy fëmijëve, Joelit dhe Sias.