“Kυ ëѕhtë fëmija im?”: Grυaja Κërkon Foshnjën e ѕај me dëѕhрërim, раѕi anija Fυηdoѕet në Meѕdhe

Pam jet tro nditëse të një gruaje që shihet duke bër titur që ka hum bur foshnjën e saj derisa një anije migrantësh fun doset në Detin Mesdhe janë publikuar së fundmi nga një organizatë bamirësie.
“Nuk do ta shoh fëmijën tim. Kam hu mbur fëmijën tim. Pse më ndodhi mua kjo? Ku është fëmija im?”, thotë gruaja që qanë derisa gjendet tek një va rkë gome që i përket organizatës jo-qeveritare “Spanish Open Arms”.
Ajo shihet duke kër kuar me dësh përim fëmijën e saj derisa i drejtohet detit, ku migrantët e tjerë po shpë tohen nga ky inci dent.

Organizata Open Arms tha se rreth 100 mi grantë ishin në anije kur ajo filloi të fun dosej në brigjet e Libisë.
Foshnja gjash tëmuajshe e gruas, Joseph, më vonë u zbulua se ishte mb ytur së bashku me pesë migrantë të tjerë.
Ata të gjithë u dërguan me anë të helikopterit të Rojës Bregdetare italiane në një spital në Maltë.
Top Channel