“Eja të premten, se Burri shkon n’Kosovë”, gruaja shqiptare kapet mat me dashnorin në Zvicër !!!

Një grua nga Zürich, emri i saj ruhet privat, duket se nuk i ka koordinuar mirë ditët me të dashurit e saj duke krijuar “përpIasje”.

Gruaja rreth të 50-atë, duket se ka pasur më shumë se një të dashur, të cilët jetojnë në rrethe dhe vijnë dhe e takojnë në Zürich.

Por teksa e kishte lënë të takohej me njërin prej tyre, është futur në lojë i dyti që ui ka prishur planet.

E gjendur përballë kësaj situate, ajo është detyruar që të dashurit të parë t’i kërkojë që të ndryshojnë ditët e takimit, pasi “dashuria e saj”, do të vinte papritur dhe kishte mall për të.

Por ajo është kujdesur që atij të mos i thyhet zemra, duke i shkruar: Mos u mërzit..

Epo i ka këto pengesa lidhja me disa partnerë.

Nje video interesante me Qikat e kosoves e keni ketu: