Раѕаgjeri ndërron јеtë në avion dуѕhohet se ishte mе Соvid

Avioni i kompanisë, “United Airlines”, i cili ishte nisur nga Orlando dhe kishte destinacion Los Anxhelosin, u përfshi nga kaosi në bord, pasi një pasagjer i dys huar me kor ona virus ndë rroi jetë.

Foto të publikuara nga pasagjerët tregojnë kaosin në bord teksa tentonin t’i vinin në ndihmë personit që u ndje keq, i cili u shpall i vd ekur menjëherë sapo avioni bëri ulje të detyruar në Nju Orlins.

Mjekët u ngjitën menjëherë në bordin e avionit për t’i dhënë ndihmën pasagjerit, teksa të gjithë të tjerët u larguan nga avioni, por nuk ia dolën. Bashkëshortja e vi ktimës zbuloi se burri i saj kishte pasur simptoma të ngjashme me ato të kor onav irusit gjatë ditëve të fundit, ndërsa kishte humbur edhe shijen e nuhatjen, shkruan Daily Mail.