Për çfarë lloj partneri keni nevojë në jetën tuaj? Zgjidhni një luan për të mësuar më shumë

Zgjedhja e një partneri të jetës duhet të trajtohet me kujdes. Mbi të gjitha, një partner i jetës duhet të bëhet mbrojtje dhe mbështetje në jetën tuaj. Zgjidhni një nga luanët që pasqyron karakterin e partnerit tuaj. Nënvetëdija juaj do t’ju tregojë se çfarë lloj partneri do t’ju duhet në jetë.

Nëse keni zgjedhur:

Nr. 1

Keni nevojë për dikë që gjithmonë do të bëjë çfarë të mundet për t’u argëtuar. Ju nuk e toleroni shumë rutinën, ju pëlqejnë personalitete të ndritshme, pak shkundëse. Ju doni emocione të bukura dhe të forta, keni nevojë për përshtypje të gjalla.

Nr. 2

Një lidhje shpirtërore është e rëndësishme për ju. Ju keni nevojë për një person të mençur dhe të qetë pranë jush. Ju nuk ju pëlqen një kalim kohe pa qëllim. Ju gjithmonë duhet të ecni përpara, të krijoni gjëra të reja në jetën tuaj, ta përmirësoni atë. Ju keni nevojë për një person që ndan aspiratat tuaja.

Nr. 3

Ju keni nevojë për një person ambicioz. Ju e vlerësoni dëshirën e njerëzve për të zënë vendin e tyre të duhur në jetë. Ju do të dëshironit të ishit krenar për njeriun tuaj të dashur, ta motivoni dhe të mbështesni të gjitha planet e veta ambicioze.

Nr. 4

Ju duhet një person i pjekur, i pasur dhe i fuqishëm që di se çfarë dëshiron në këtë jetë. Ju respektoni njerëzit që kanë arritur një nivel të caktuar në jetë, njerëzit që kanë një pozitë në shoqëri. Ju pëlqejnë njerëzit e suksesshëm që kujdesen për ato që kanë dhe rrisin pasurinë e tyre materiale.

Nr. 5

Ju duhet të mbroni veten si një partner i jetës. Ju duhet të jetoni pranë një personi sikur të jeni pas një muri guri. Ju respektoni njerëzit që janë në gjendje të zgjidhin problemet dhe nuk do të jepni asnjë arsye për t’u shqetësuar për të dashurit tuaj. Keni nevojë për dikë që vendos gjithçka dhe, nëse është e nevojshme, ju mbron.

Nr. 6

Keni nevojë për dikë që vlerëson më shumë familjen. A mendoni se është e drejtë nëse një person vendos klimën në familjen e tij në radhë të parë? Ju duhet një person që mund të krijojë marrëdhënie të shëndetshme dhe të rehatshme midis njerëzve të tyre dhe të kujdeset për të ardhmen e tyre.