IЅНTE NJË VARRIM NORMAL, DERI KUR KAMERAT KAPËN DIÇKA TË TMERRЅНME

Një familje në Amerikë vuajti hu mbjen e gjyshes së shtëpië.

Gjithka ishte gatii për t’i dhënë një lamtumirë dinjitoze dhe të ndershme.

Megjithatë kamerat e sigurisë kanë shënuar një skenë të tme rrshme.

Një grua, e cila ka thënë se ishte e afërme e të moshuarës u afrua deri në arkivol për t’i dhënë “lamtumirën”, por nuk është ndonjë lamtumirë “plot dashuri”