Pas Anës, Arjoni del me një deklaratë të papritur për Tean

Flet Arjoni.Arjon Luli thotë të jetë penduar që iu pamundësua njohja e Teas për shkak të Ana Lleshit.

Së fundi ai foli për zhvillimet në jetën e tij që kur publikoi foton me të cilën shihej në shtrat me konkurrenten e Përputhen.

Arjoni thotë se s’ka shumë gjera në jetë për të cilat është penduar, por ai veçon një.

Thotë se u mashtrua dhe në këtë mënyrë humbi mundësinë që të njihen me Tean, konkurrenten tjetër.