Javën e ardhshme lind një epokë e re, çfarë do të sjellë kjo për shenjat e horoskopit sipas Jorgo Pullës

Java e ardhshme, 21-27 dhjetor ka një aktivitet intensiv astrologjik, pasi fillimi i tij të hënën, 21 dhjetor shënon ngjarje të rëndësishme. Në ditën e parë të javës, Dielli kalon në Bricjap, duke shënuar solsticin e dimrit, pra ditën më të shkurtër të vitit.

Në të njëjtën kohë, Merkuri shkon tek Bricjapi, duke katalizuar karrierën ose çështje të tjera profesionale që mund të jenë me interes për ne. Fillon një periudhë ku detyrimet e rritura profesionale do të na zënë intensivisht dhe do të kërkojnë mendim të pjekur dhe shumë përpjekje.

Eshtë e rëndësishme për ne që të tregojmë të gjitha kualifikimet dhe aftësitë tona në mënyrë që të kemi zhvillimet e dëshiruara që do të ndihmojnë në përmirësimin e pozicionit tonë profesional.

Në të njëjtën ditë, takimi i drejtë i Jupiterit dhe Saturnit në Ujor zhvillohet, duke hapur një cikël të ri takimi njëzet vjeçar. Shenja e Ujorit nënkupton njerëzimin, solidaritetin dhe nevojën për të kontribuar në shoqëri.

Barazia dhe drejtësia sociale do të luajnë një rol kryesor për njëzet vitet e ardhshme. Në të njëjtën kohë, shkencat do të jenë në shërbim të njerëzimit, pasi ka ardhur koha për zhvillime të rëndësishme në nivelin teknologjik dhe inventiv. Fakti është që ky takim do të luajë një rol katalitik në zhvillimet aktuale dhe ngjarjet që kanë shqetësuar ndjeshëm njerëzimin në vitin 2020.

Eshtë e mundshme që do të ketë një polarizim midis dy pikëpamjeve që do të jenë fort problematike dhe do të krijojë dy grupe. Por të gjithë duhet të kujtojmë se të kuptuarit dhe të punuarit së bashku do të ndihmojnë në përmirësimin e kushteve të jetesës dhe të jetojnë në solidaritet dhe drejtësi.

Të Mërkurën, 23 Dhjetor, Marsi në Dash krijon një katror me Plutonin në Bricjap. Eshtë katrori i tretë dhe i fundit që të dy planetët specifik bëjnë në gjysmën e dytë të vitit 2020. Tensioni rritet ndjeshëm, pasi në sipërfaqe dalin frika, pasiguri dhe pezullime që nuk janë të lehta për tu menaxhuar. Ne gjithashtu duhet t’i kushtojmë vëmendje marrëdhënieve personale dhe jetës profesionale, pasi ndiejmë se ka procese prapa skenave që ndikojnë në lëvizjet tona. Kjo do të jetë e mjaftueshme për të çuar në konflikte me njerëz të rëndësishëm për ne. Eshtë më mirë të kthehemi brenda vetes, të zbulojmë se çfarë po na shqetëson vërtet.

Në ditën e Krishtlindjeve, të Premten, 25 Dhjetor, Mërkuri nga Bricjapi formon një trekëndësh me Uranin në Dem, duke rritur nevojën për komunikim. Idetë origjinale do të krijojnë një atmosferë shumë të mirë në grupe me njerëz nga mjedisi ynë i gjerë shoqëror. Fakti është që zgjuarsia jonë dhe nevoja për të ndryshuar të dhënat mund të çojnë në surpriza të këndshme që do të ngrenë disponimin tonë dhe të kompanisë sonë.

Ka mundësi që përmes kompanive profesionale të kemi propozime që do të jenë veçanërisht interesante dhe do të ndryshojnë të dhënat në jetën tonë ekonomike. Për të qenë të informuar, mos harroni të lexoni parashikimet tona ditore çdo ditë. Urojmë që këto festa të sjellin unitet, dashuri dhe paqe në zemrat e të gjithë neve.