10 ditë pasi blenë pemën, nuk u besojnë syve nga ajo që gjejnë në të

Një familje dëgjoi një klithmë në pemën e tyre të Krishtlindjes: Më shumë se një javë pasi ata e blenë atë, ata gjetën një buf të gjallë të vendosur midis degëve.

Katie McBride Newman tha të Premten se ajo dhe vajza e saj e panë bufin në 12 dhjetor. Ata kishin blerë pemën e gjatë prej 3 metrash në një dyqandhe e morën atë në shtëpinë e tyre në Atlanta për ta dekoruar atë me drita, shkruan meganews.al.

“Ishte surreal, por ne nuk trembeshim,” tha McBride Newman. “Ne jemi njerëz që dëshirojmë që ata të jenë jashtë. Ne e duam natyrën ”.

Familja hapi dritaret dhe dyert afër pemës me shpresën se bufi do të fluturonte, por nuk ndodhi.

“Bufi dukej mjaft i rehatshëm dhe unë mendova: ‘Hej mik, kjo nuk do të funksionojë nëse thjesht qëndroni atje. Nuk ka ushqim, më vjen keq, “tha Billy Newman, burri i Katie McBride Newman.

Kështu që familja thirri një grup jofitimprurës për t’i ndihmuar ata. Qendra e Natyrës Chattahoochee kapi bufin dhe ndihmoi familjen ta çlironte atë.

McBride Newman tha se besonte që bufi kishte qenë në pemë që kur e blenë, por ishte fshehur.

“Ne mendojmë se ishte pikërisht atje,” tha ajo. “Ishtë një pemë me shumë gjethe dhe ishte akoma shumë e freskët. Prandaj e zgjodhëm ”./meganews.al