Djali i Gilit e Ilir Beranit habitë me domethënjen e tatuazhit të bërë në fytyrë

Media shpesh është marrë edhe me dy djemtë e çiftit Gili dhe Ilir Berani.

Roberti e Redoni, tashmë njihen nga publiku.

Roberti ka qenë ndjeshëm më i i përfolur, edhe për shkak të zhvillimeve në jetën private.

E, Redoni, është djali i dytë i çiftit të njohur, i cili jeton e studion jashtë vendit.

Bukuroshi i familjes së fundi ka bërë një tatuazhë poshtë syrit.

Çfarë ka shkruar në këtë vend kaq ekspozues, Redoni?

“Notorious”, kjo është fjala e tatuazhuarz.

E, pse “Famëkeq”?/Kosovarja