Zoti bën mrekulli! Kjo grua, të cilës mjekët ia hoqën mitrën për ta shpëtuar është bërë nënë duke u….


Një vajzë 32 vjeçare së cilës iu tha se nuk mund të bëhej kurrë me fëmijë, tashmë mban emrin nënë.

Kitty Cunningham zbuloi në moshën 16 vjeçare se vuante nga një sindromë e rrallë, kishte një mitër shumë të vogël dhe të pazhvilluar.

Por falë një nëne surrogate ajo dhe partneri i saj tashmë janë bërë prindër të një djali të mrekullueshëm