Duke u munduar ta ngushtojë belin, Luana Vjollса “lë nam” me fotoѕhoр dhe ѕhtrembëron murin (Foto)

Njëra ndër personazhet mjaft aktuale në mediat rozë është Luana Vjollca, e cila gjithmonë flitet për paraqitjet publike.

Si shumë herë të tjera, edhe në një postim të fundit, Luana Vjollca, ka përdorur aq shumë fotoshopin te pjesa e belit, saqë e ka shtrembëruar pjesën mbrapa saj.

Siç duket, fotoshopi po e “tradhëton” shumë herë Luanën, edhe pse ajo vazhdon ta bëjë të njëjtën gjë.

Në foton e mëposhtme shihet se si e ka ngushtuar belin deri në maksimum.