Нiѕtoria Ana-Arjon, Fationi bën deklaratën e рарritur: M*t janë të dу

Gjatë një videoje live në Instagram, Fationi i “Përputhen” ka folur rreth çështjes Ana-Arjon, që ka bërë bujë në rrjet përgjatë ditëve të fundit.

Ai është shprehur se nuk mban anën e askujt, pasi të dy janë njëlloj dhe kanë thyer rrregullat e produksionit

“Nuk ka lidhje kë besoj unë, Anën apo Arjonin. Unë jam me fenomenin aty, nuk mbroj asnjë, që të dy m*t janë. Kanë thyer rregullat e shumë gjëra të tjera. Unë jam me fenomenin aty, fenomeni i fotos dhe kërcënimi. Asgjë tjetër. Të dy janë të zhytur brenda”, ka deklaruar Fationi gjatë videos live.

Ky moment është shpërndarë dhe nga një faqe në youtube dhe mund ta dëgjoni më poshtë: